Back to Question Center
0

Online Kaufen Je Fysieke Winkel Promoten? Strategie Van Semalt Dat Werkelijk

1 answers:

Het krijgen van meer mensen om uw winkel te bezoeken ist een veilige manier om uw verkoop te verhogen. Maar ist ein Mogelijk aus einem fysieke winkel te verkopen, net als een online winkel?

Het oude geloof dat het internet schadelijk ist voor steen en mortelwinkels, is niet waar. Eigenliejk kan het internet bedrijven ondernemers ontdekken en bereiken voor meer potentiële klanten. Het helpt henne ook om een ​​sterk marketingplan op te zetten dat hun fysieke winkel bevordert in mehr voetverkeer brengt.

Fysieke winkels concurreren online online-winkels, maar als men de online-marketing-tools tot in de perfectie kan gebruiken, kom je op een strategie von topkwaliteit die online-einzelhandel winkels bestrijdt.

De volgende zijn Tipps, verstrekt Tür Michael Brown, de Customer Success Manager van Semalt , voor het promo van de wysieke online winkel:

# 1 Gebruik Soziale Medien

Het kapitaliseren van sociale media marketing ist een van de beste manieren om uw fysieke winkel te promoten. U kunt dit doen Tür:

# 2 Een Facebook-Fanpagina Maken

Facebook ist eine Social-Media-Website, die perfekt für Online-Marketing ist. Dit Plattform ist eine gewölbte Manier, die zu den Klanten und Trekken gehört. Facebook Fan werden

  Verbindung mit Klanten
 • Start gesprekken
 • Aankondig evenementen, speciale kortingen
 • Kenmerken klantervaring
 • Werbung und Verkaufsförderung

# 3 Maak een YouTube-Kanal für das Hochladen und Hochladen zelfstudieprogramma's

YouTube ist die beste Website für Online-Video-Marketing omdat het de meest populaire Video-Hosting-Website de de tweede grootste zoekmachine ist. Zodra u uw kostenlos YouTube-Konto hebt gemaakt, uploadt u zelfstudievideo's die uw publiek Leren hoe u uw produkt gebruikt.U kunt ook een video achter de schermen maken, dit is a geweldige manier om uw merk te humaniseren.

# 4 Maak und Visum auf Instagram und Pinterest

Visuele inhoud inhoud von teksttype overgenomen en marketeers gebruiken deze twee sociale plattformen für hun SEO-campagne. Maak verleidelijke foto's von video's van uw produkt von klanten die in ihrem winkel winkel en en posten op uw Instagram-account von Pinterest-boards. Uw volgers zullen in verleiding komen om uw winkel te bezoeken om van de posieve vibes te genieten.

# 5 Gebruik Twitter und Google-Klanten in Echtzeit

Twitter ist eine eenvoudig Plattform, die in Echtzeit in Echtzeit unterstützt wird. Met Twitter krijgt u feedback über klantenspecties, waardoor voetverkeer wordt veroorzaakt.

# 6 Optimaliseer uw sociale profielen und Website für SEO

Die beste Manier auf Ihrer Website ist der beste Weg, um die Optimierung für SEO, Omdat 97 Online-Marketing von Online-Marketing-Online zu beginnen.

# 7 Maak uw site und sociale media profielen Geo-gevoelig

Dit wordt gedaan tür locale zoekwoorden toe te voegen aan de inhoud van uw site und sociale media profielen. Dit ist een gegarandeerde manier om te rangschikken in de SERPs.

# 8 Heb geweldlicher Klantenservice

Een tevreden klant spreekt het woord über mond tot mond en tür positieve online bewertungen te schrijven. Verbeter uw klantenservice Tür:

 • De online afspraak instelling toestaan ​​
 • Ein Live-Chat-Venus toevoegen
 • Omvat Online-Marketing vor Ort

Was Sie tun können, wenn Sie auf der Suche nach einem neuen Ziel sind:

 • Betaal voor weergaveadvertenties op uw krant krant
 • Bied speciale kortingen aan uw klanten
 • Wordt betrokken bij je gemeenschap
 • Maak een Pop-up-Winkel waar je je doelgroep Kopers kunt bereiken Source .

November 26, 2017